Openingstijden blijven ongewijzigd

Zowel het Experience Center als de outlet zullen vooralsnog de huidige openingstijden hanteren. U bent van harte welkom in onze Experience Center voor advies of het aankopen van een kachel of haard.
Zowel het Experience Center als de outlet.

Aandacht voor elkaar in de showrooms

Na intern overleg hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hiervoor vragen wij graag om uw begrip.

Zo worden er geen handen geschud en proberen wij gepaste afstand te houden van onze klanten. Wij zullen u ook vragen om zelf een lekker kopje koffie of thee te pakken uit onze machine. Deze zal vaker schoongemaakt worden door onze schoonmaker.

Het wordt gewaardeerd als er per pin, of zelfs contactloos betaald wordt. Cash wordt uiteraard gewoon geaccepteerd, maar we proberen het contact tussen elkaar te minimaliseren.

Installaties

Onze teams van installateurs blijven gewoon werkzaam om geplande klussen uit te voeren. Bent u zelf niet lekker, of blijft u zelf al thuis? Geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij uw afspraak verderop in het jaar kunnen inplannen. Ook nieuwe klussen worden gewoon ingepland.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij dat u met een gerust hart langs komt en dat we met z’n allen het virus zo snel mogelijk laten verdwijnen.
Heeft u toch nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op per mail of via de telefoon.

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht