Een oplossing op maat Op basis van uw wensen
Ontdek de mogelijkheden Opgeleverd met schets of 3D tekening
Passend advies voor ieder interieur Direct inzicht in het eindresultaat
1

Een vrijblijvend gesprek in ons Experience Center in Benningbroek

We weten hoe lastig het kan zijn om alleen op basis van een afbeelding een nieuwe kachel of haard te kiezen. Daarom vindt u in ons Experience Center in Benningbroek van elk merk een aantal zorgvuldig geselecteerde exemplaren.

Ons Experience Center is zes dagen per week geopend. Hier kunt u zich geheel vrijblijvend laten adviseren door onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

2

Maatwerk schets of inzichtelijke 3D tekening door onze specialisten

Om u van optimaal advies te voorzien, bieden we de mogelijkheid om een schets of 3D tekening te laten maken. U kunt foto’s en maten van de ruimte aanleveren, die vervolgens in het ontwerp verwerkt worden. In de schets van de ruimte verwerken we direct de verschillende kachels en haarden waar u tussen twijfelt, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Twijfelt u over de locatie van uw nieuwe sfeerverwarming? Wij kunnen de kachel of haard op verschillende plekken in een schets verwerken om u te helpen bij het maken van uw keuze. Helemaal naar wens? Dan kunnen we de schetsen daarna eventueel ook voor u uitwerken in een 3D tekening.

3

Deskundige montage bij u thuis door ons eigen montage team

Wij zorgen dat uw nieuwe kachel of haard netjes bij u thuis wordt afgeleverd en dat deze direct voor u wordt gemonteerd door ons eigen montage team. We plaatsen en installeren de sfeerverwarming en zorgen ervoor dat deze volledig naar wens werkt voordat we bij u de deur uitlopen.

Onze ervaren monteurs werken vakkundig en snel. Ze kunnen u tijdens de montage direct laten zien hoe uw kachel of haard werkt. Als u nog vragen heeft, beantwoorden ze deze graag voor u.

4

Service en onderhoud door ons team van ervaren en vriendelijke monteurs

Onze monteurs kunnen ook de verschillende onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. We maken ruim van tevoren een afspraak om bij u langs te komen en nemen alle werkzaamheden voor u uit handen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

We stellen vooraf samen een onderhoudscontract op waarin precies vermeld staat welke afspraken we maken. Dit zijn bijvoorbeeld afspraken over het aantal keer dat we bij u langskomen, de werkzaamheden die we uitvoeren en de vergoeding die hier tegenover staat.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik sta graag voor u klaar.

Neem geheel vrijblijvend contact op, dan adviseer ik u graag over de mogelijkheden.

0226-357900 info@krulalltech.nl
Neem contact op

Krul Alltech – Expert in kachels en haarden

Wanneer u specifieke wensen heeft voor uw sfeerverwarming gaan we graag met u om tafel om samen een passende oplossing te bedenken. Met ons grote team van vakkundige experts zijn er talloze mogelijkheden voor de realisatie van een maatwerk oplossing.

Voordelen maatwerk oplossing

Een maatwerk oplossing biedt diverse voordelen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat u een exclusief, uniek product geleverd krijgt. Volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Een ander voordeel van onze maatwerk oplossing is de manier waarop uw nieuwe kachel of haard naadloos aansluit op de rest van uw interieur. Hiermee creëert u direct rust en eenheid.

Tarieven maatwerk

We sturen u vooraf een heldere offerte op maat. Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen er daarom voor dat alles bij de prijs inbegrepen is. De offerte is dus niet alleen voor uw nieuwe kachel of haard, maar ook direct inclusief de kosten voor onze maatwerk oplossing. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Meer